reklam
reklam
DOLAR 32,4542 % 0.21
EURO 34,6580 % 0.18
GRAM ALTIN 2.388,24 % 0,34
ÇEYREK A. 3.904,78 % 0,34
BITCOIN 57.368,02 -7.146
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

Kurukız Türkmen’e Sahip Çıkalım

Son Güncelleme :

19 Şubat 2024 - 15:57

/ 258 kez okundu.
reklam
Kurukız Türkmen’e Sahip Çıkalım
reklam

Merkezi İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde bulunan Trabzon Şalpazarı Ağasar Vadisi Sosyal Yardımlaşma Derneği Sancaktepe Eğitime Katkı Kermesi ve Kültür Gecesi düzenlediler. Sayvançatak Köyü Dernek Başkanı Erol Yanık ve Hatice Kandemir’ in sunduğu  Eğitime Katkı amaçlı düzenlenen Kermes ve Kültür gecesi  yoğun ilgi oldu. Ağasar Vadisi Kadın Kolları tarafından hazırlanan Standalar ‘da el emeği göz nuru ürünlerin satışı yapıldı..

Ağasar Vadisi Derneğinin düzenlediği Eğitime Katkı Kermesi ve Kültür Gecesine İstanbul Valisi Davut Gül, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat Turizm Derneği Başkanı ve Trabzon Dernekler Federasyon Başkan yardımcısı Hasan Keskin’de katılanlar arasında yer aldı. Şalfed başkanı, STK temsilcileri çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Kermes açılışına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, Eğitime Katkı amaçlı yapılan bu kermesin hayırlara vesile olmasını temenni diyerek açılışı gerçekleştirdi. Kermes açılışını ardından stantlar gezilerek el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar alındı.

Eğlence Bölümünde Katılımcılar Gönüllerince Eğlendiler

Ağasar Vadisi Derneği Tarafından organize edilen Eğitime katlı kermesi ve Kültür gecesini eğlence bölümü Karadeniz kültürüne hizmet eden bir birinden değerli sanatçıların sahne aldığı geceye yoğun ilgi olduğu görüldü. Eğitime Katkı amaçlı düzenlenen Kermes ve Kültür gecesinde horon sevenler doyasıya eğlendi.

 

 

Gecede konuşma yapan Ağasar Vadisi Dernek Başkanı Mustafa Demir Derneğimizin Kadın Kolları Başkanı Sebahat Demir ve yönetici arkadaşları el emeği göz nuru ürünlerimizin sergilediği hayır çarşımıza hoş geldiniz dedi.

 

Kurukız Türkmen’e Sahip Çıkalım; Şalpazarı Beleye Başkanı Refik Kurukız Ağasar Vadisi Kültür gecesinde 31 Mart seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen için destek istedi, Türkmen kazanırsa Şalpazarı Kazanır, olurda kazanamazsa Şalpazarı kayıp eder, dedi.

 

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: İçerik korunmaktadır !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin