reklam
reklam
DOLAR 32,4542 % 0.21
EURO 34,6580 % 0.18
GRAM ALTIN 2.388,24 % 0,34
ÇEYREK A. 3.904,78 % 0,34
BITCOIN 57.368,02 -7.146
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

Aydın Büyükliman Bölgesindeki İlçelerin Sorunlarını TBMM’de Anlattı

Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 21:36

/ 105 kez okundu.
reklam
Aydın Büyükliman Bölgesindeki İlçelerin Sorunlarını TBMM’de Anlattı
reklam

Trabzon’un Şalpazarı İlçesi’nde yaşanan elektrik ve su kesintilerinden hemşerilerimiz bıktı, usandı. Elektronik aletler ve beyaz eşyaların, elektrik kesintileri yüzünden bozulup, tamir edilmeye muhtaç hale gelmesini Şalpazarı hemşerilerimiz hakketmemektedir.

 

Futbol kulübü olup da stadyumu olmayan başka hangi ilçemiz vardır? İYİ Belediyecilik anlayışında, milletimize yaşatılan bu sorunları öncelikli olarak ele alacak, çözüm için var gücümüzle çalışacağız. Trabzon’un tüm ilçelerinde ve Büyükliman Bölgesi’nde sorunlar çözümsüz kalmaya devam etmektedir. Beşikdüzü, Şalpazarı, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı ve tüm ilçelerimizin gelişimi için çok çalışacağız. Hemşerilerimizin hizmetlerden mahrum kalarak mağdur olmamaları için T.B.M.M’de gereken mücadeleyi vermeye devam edeceğim.

 

 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Büyükliman bölgesindeki sorunları meclis gündemine taşıdı. Milletvekili Yavuz Aydın, Bu hafta Büyükliman bölgesinde yaşanan sorunları dile getiren Aydın, hemşerilerimize hizmet etmekte zayıf kaldılar.

 

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde tüm uyarılarımıza rağmen doktor eksikliği yaşanmaya devam etmektedir; Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde doktor eksikliğini sorgulayan Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde tüm uyarılarımıza rağmen doktor eksikliği yaşanmaya devam ettiğini belirterek halen Kardiyoloji ve Nöroloji Polikliniklerinde görevli doktor bulunmamaktadır. Sadece Trabzon özelinde değil ülkemiz genelinde de bu ve buna benzer durumlarla sıkça karşılaşmaktayız.

Bu hafta Büyükliman bölgesinde yaşanan sorunları dile getiren Aydın, hemşerilerimize hizmet etmekte zayıf kaldılar. Her seçim döneminde AK Parti temsilcileri tarafından Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’nun 4 yıllık Fakülteye dönüştürülmesi sözü verildi fakat bir arpa boyu kadar bile yol alınamadı. Beşikdüzü Liman bölgesinde başlatılan deniz doldurma işlemiyle resmen doğanın dengesinin bozulmasına sebep oldunuz. Barbun balığının yetiştiği bu alanda bir doğa katliamı oluşmasına sebep oldunuz. Ağasar Deresinin suyu deniz doldurma işlemi yüzünden, Beşikdüzü Limanına akarak, kayık bağlanan mendireği kumun içerisinde bırakmıştır. Bu sebeple gemiler limana girmekte zorlanmaktadır.

Trabzon’u ve Trabzonlu hemşerilerimizi artık yalan vaatlerinizle kandıramayacağınızı ve milletimize hizmet etmek için İYİ Belediyecilik anlayışımızı Trabzon’umuzla ve ilçelerimizle tanıştırmaya kararlı olduğumuzu belirtiyor, Trabzonlu hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum, dedi.

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: İçerik korunmaktadır !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin