
Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi Garipderesi Küme evleri Dervişoğulları sakini Ankara Etimesgut’ta ikamet eden emekli Mustafa & Saadet Yılmaz çiftinin kızı Yasemin Yılmaz’ın eşi 32 yaşındaki Selçuk Erdoğan Ümit Milli Takımdaki görevine başladı.

Milli takımlar seviyesinde yapılan teknik kadro değişimleri sonrası genç milli takımlar bünyesine katılan isimlerden biri de 32 yaşındaki Selçuk Erdoğan oldu.
Genç futbol adamı, Trabzon’u uzun yıllar hem milli cimnastık sporcusu hem de cimnastik milli takım antrenörü olarak temsil eden Şalpazarı’lı Yasemin Yılmaz ile evli.
21 yaşında Beşiktaş A takımında antrenörlük hayatına başlayan Selçuk Erdoğan, Avrupa’nın en genç futbol antrenörü ünvanını ülkemize getirmiş, Süper ligde bir çok kulüpte görev almış ve dönem dönem de Trabzonspor’un gündemine gelmişti.
Antrenörlük stajını Atletince Madrid’de Diego Simeone’nin yanında yapan, futbol doktorası olan ve 4 dil bilen Selçuk Erdoğan ümit milli takımlardaki görevine başladı .
Foto Görseli; İnternet- Haber Metni Editör ve 61Saat


