
Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi sakinlerinden İlçemiz esnaflarından olan aynı zamanda 1984 yılında Şalpazarı Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığı ve Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkanı Murat Yılmaz aradan geçen 42 yıldır bu iki görevi devam ettiriyor. Yılmaz bir dönem Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkanlığı seçimini İlçe esnaflarımızdan Barış Ayaz 2018 yılında bir dönem Murat Yılmaz’ın elinden aldığı Başkanlığı bir dönem sonra mevcut kurucu Başkan Murat Yılmaz’ın başkanlığa seçilmesiyle beraber iki başkanlığı sürdüren Lakabı gibi Haç Vazifesini de yerine getiren Hacı Murat Yılmaz 24 Mart 2026 Salı günü yapılacak olan Esnaf Odası seçimlerine tekraren aday olduğunu belirtti.

Özen ile Yılmaz Yarışacaklar; Şalpazarı İlçesine bağlı 30 mahalleden büyük olanlardan birisi olan Üzümözü mahallesi sakinlerinden 42 yıldır İki başkanlığı yürüten Hacı Murat Yılmaz ve aynı mahalleden İlçe esnaflarından Turan Özen 26 Mart Salı günü yapılacak olan Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkanlığı için yarışacaklar.
Şalpazarı İlçesi Bu Seçimin Sonucuna Kilitlendi; Şalpazarı İlçe esnaflarından olan iki adayda Salı günü yapılacak Seçim için çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.
Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Başkanlığı seçimlerine tekraren aday olan mevcut Başkan Hacı Murat Yılmaz’ın seçimde kullanacak olduğu oy pusulasının renginin ( BEYAZ ) renkli oy pusulasını kullanmalarını belirtti. Mevcut Başkan Hacı Murat Yılmaz tüm oy verecekle esnafların Ramazan Bayramını kutlarım dedi.


