
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Şalpazarı ilçesinde süt sığırcılığı yapan 40 çiftçiye, seyyar süt sağım makinesi hibe dağıtım törenine katılım sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç İl merkezine dönüş yolunda Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Muhtarlarıyla mini bir istişare toplantısı yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Başkanlığında, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Recep Demirtürk ve Mahalle Muhtarlarımızın katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Büyükşehir Başkanı Genç’in Başkanlığındaki toplantıda Şalpazarı ilçesinde yürütülen çalışmalar, mahallelerin ihtiyaçları ve önümüzdeki dönem planlamaları üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Mahalle Muhtarlarının talep ve önerileri dinlenerek çözüm odaklı bir yaklaşım benimsendi.
Şalpazarı’nın daha yaşanabilir bir ilçe olması adına kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekilen toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle verimli bir şekilde tamamlandı.
Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk Şalpazarı’na desteklerini eksik etmeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.


