
Yurt genelinde olduğu gibi Trabzon Şalpazarı İlçesinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda Cumhur İttifak adayı olarak 2. toplam da 3. defa 36 yıllık İlçe tarihinde bir ilk olarak Belediye Başkanı seçilen Refik Kurukız İlçe halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Ramazan Bayramın ilk günü olan 10 Nisan Çarşamba günü yeni Belediye Binası önünde İlçede bulunan bazı vatandaşların yanı sıra eski ve yeni seçilen ve seçilemeyen muhtarların katılımlarıyla Bayramlaşma programı düzenledi.
Şalpazarı yeni Belediye Binası önündeki Bayramlaşma törenine katılım sağlayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk birer konuşma yaptı, Ardından İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız’da bir konuşma yaptı. Şalpazarı Belediyesi Refik Kurukız’ın bayramlaşma merasimine CHP İlçe Başkanı Gazi Kemal Deniz’de katılım sağladı. Başkan Kurukız ve beraberindekiler toplu halde İlçe esnafının Ramazan Bayramını esnaf ziyaretiyle tamamladılar.


