
Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Geyikli mahallesi sakini Trabzon İmam Hatip Lisesi Mezunu emekli memur Mustafa Bektaş gönüllü olarak hiçbir ücret almadan Geyikli mahallesindeki Camilerde ihtiyaç duyulduğunda gönüllü olarak din görevlisi olarak hizmet veriyor. Bir çocuk babası emekli memur Mustafa Bektaş’ın bu ücret almadan gönüllü olarak hizmet ettiğini duyan Geyikli mahalle sakinleri ona teşekkür ediyorlar.
İkamet ettiği Geyikli mahallesinde bulunan Camilerdeki görev yapan din görevlileri önceden gönüllü din görevlisi Bektaş’ı arayarak hangi camide ihtiyaç duyuluyorsa görev yapacağını belirtmeleri üzerine oda gönüllü olarak o camiye gidiyor. Ramazan ayında din görevlisi olmayan camilerde ücret almadan teravih namazı kıldırıyor, Kur-an’ı kerim okuyor ebediyete intikal edenlere dua yapıyor halkın gönlünü kazanıyor.
Hayırsever gönüllü din görevlisi Bektaş İmam Hatip Lisesi mezunu ve eski Din görevlisi olduğundan eskimeyen mesleğini yad ettiğini belirten Bektaş gönüllü olarak bu Cuma namazında bu görevinin Covid-19 kurallarına uygun maskeli olarak 62 yaşında bir ilki yaşadığını belirtti.



