reklam
reklam
SON DAKİKA
hava
Google News

Halkın Kalbinde Taht Kuran Gönül Elçilerinin Vefa Buluşması

Son Güncelleme :

17 Şubat 2026 - 21:33

/ 0 kez okundu.
reklam
Halkın Kalbinde Taht Kuran Gönül Elçilerinin Vefa Buluşması
reklam

Trabzon’un 18 İlçesinden 8 tanesinin etrafı dağlarla çevrili İlçelerden Şalpazarı ve Tonya İlçe Kaymakamları Sahil bandında yer alan 10 İlçeden birisi olan Of İlçe Kaymakamı Eşref Akça’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Üç Kaymakam aynı zamanda Halkın Kalbinde Taht Kuran Gönül Elçilerinin Vefa Buluşmasını gerçekleştirdiler.

Trabzon’un sadece doğasıyla değil, insanıyla da bütünleşen genç ve dinamik kaymakamları, mülki idaredeki başarılarını “gönül birliği” ile taçlandırıyor.

Tonya Kaymakamı Ramazan Kıyak ve Şalpazarı Kaymakamı Kezban Yerlikaya, Of Kaymakamı Eşref Akça’ya gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti ile, devletin gülen yüzünü ve sarsılmaz dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi.

Halkın Kalbinde Taht Kuranlar; Görev yaptıkları her ilçede makam kapılarını halka sonuna kadar açan, mahalle mahalle gezerek vatandaşın derdiyle dertlenen bu üç isim; sadece birer yönetici değil, halkın evladı, kardeşi ve sırdaşı olmayı başardı. Tonya’nın yeşilinde, Şalpazarı’nın dik yamaçlarında ve Of’un gür sesinde yankılanan ortak bir cümle var: “Bizim Kaymakamımız bizden biridir.”

Ortak Sevda: Trabzon’a Hizmet Of Kaymakamı Eşref Akça’nın ev sahipliğinde gerçekleşen bu buluşma, bir ziyaretten çok daha ötesini ifade ediyordu. Ziyaret sırasında; İlçeler arası kardeşlik bağları güçlendi, Vatandaşın refahı için yürütülen projeler üzerine samimi istişareler yapıldı,

​Devletin şefkatli elinin her yere ulaşması için kararlılık mesajı verildi.

​”Makamlar Geçici, Gönüllerdeki İz Bakidir”;

​Halkın sevgisini kazanmanın en büyük rütbe olduğunu bilen Kıyak, Yerlikaya ve Akça; bu anlamlı kareyle sadece görevlerini yapmadıklarını, aynı zamanda birer “gönül elçisi” olduklarını kanıtladılar. Trabzon halkı, kendileri için gece gündüz demeden çalışan bu vefalı yöneticilerini bağrına basmaya devam ediyor.

​”Devletin asaletini, milletin feraseti ile birleştirenler; asla unutulmazlar.”

Haber Desteği İçin; Şemsettin Öztürk2e Teşekkür Ederiz.

 

reklam

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin