
Karaman-Konya karayolunda meydana gelen kazada yaşamını yitiren Ali ve Ayşe Günay çifti için cenaze töreni düzenlendi. 3 çocuk sahibi olan çift, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, önceki gün öğle saatlerinde Karaman-Konya karayolunun 31. kilometresinde yaşanmıştı. Ali Günay’ın kullandığı 70 AAT 666 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir bariyerlere saplanmıştı. Çarpmanın etkisiyle Ali Günay ile eşi Ayşe Günay olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta bulunan 3 yaşındaki kızları E.H.G. ise yaralanmıştı.
Hayatını kaybeden çift için Hamidiye Mahallesi’ndeki Ahmet Yesevi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Törene aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından Günay çiftinin cenazeleri şehir mezarlığında yan yana defnedildi.
Kazada yaralanan 3 yaşındaki E.H.G.’nin ise Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Anne ve Babanın kazada ölmesinin ardından aynı araçta bulunan çiftin çocukları kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Günay çiftinin 1’i ilkokul, 1’i de ortaokulda okuyan 2 çocukları daha olduğu öğrenildi.
Haber Kaynağı; Karaman Gündem


